CWD mademoiselle 2GS 17,5" 

Kastanjefärgad 17,5 tum hoppsadel i buffelskinn med säte åt det plattare hållet och kåpa 3C som passar ryttare ca 170-180 cm. Bomvidden är normal mot vid.

Mademoiselle 2Gs har liksom den sportiga CWD 2Gsen kolfiberbaserad bom, som flexar och anpassar sig efter hästens form, men som namnet antyder ett säte anpassat särskilt för tjejer. Designen är mjukare och ger ett mildare och mer feminint intryck, och tilltalas i hög grad av ryttare som föredrar ett friare säte och mindre stöd. Sadeln är helt gjord av vegetabiliskt garvat dubbelsytt buffelskinn, vilket tål slitage bättre än kalvskinn och ger ett enastående bra grepp.

Precis som de klassiska CWD-sadlarna har denna sadel även integrerade, tryckfördelande, breda paneler. Kanalen är väl tilltagen (drygt 4 fingrar bred). 

Passar hästar med relativt rak mot normalsvängd rygglinje. Hästar med lite högre manke och lite större bogparti kan med fördel också prova denna sadel. Sadeln är även något uppbyggd bak. Detta exemplar har dekorativa röda detaljer. 

Sadeln är från 2016 och i fint skick.

Pris: 35900 kr

Artikelnummer: CWH121