Devoucoux Chiberta 17,5"

Chokladbrun 17,5 tum enkelkåpad XC/hoppsadel med säte åt det plattare hållet. Kåpstorleken är 2AA, vilket passar ryttare med längre ben runt 175 cm. Bomvidden är normal.

Devoucouxs långa tradition av sadeltillverkning i kombination med deras ambition att revolutionera, resulterar i sadlar utöver det vanliga. Särskilt utmärkande är den stilrena elegansen, enligt devisen less is more. Resultatet är proportionerliga, nätta sadlar i fransk anda man lätt förälskar sig i.

Chiberta är en av Devoucoux mest klassiska modeller, som erbjuder ryttaren de allra bästa förutsättningarna för optimal position och följsamhet, oavsett om man trimmar markarbete, susar fram i terrängen eller befinner sig på hoppbanan. Enkelkåpan i kalvskinn ger en nära kontakt och bra grepp som till och med skulle tillfredsställa den kräsnaste av dressyrryttare. Sätet är välbalanserat och knä- och vadstöd välplacerade.

Detta exemplar är utrustat med Devoucouxs unika D3D-paneler som är mera tryckfördelande och stötdämpande. Sadeln är gjort av 100% vegetabiliskt garvat läder/skinn.

Detta exemplar passar hästar som har relativt rak rygglinje. Plats för högre längre manke finns. Sadeln är från 2016 och i fint skick.

Pris: 26500 kr

Artikelnummer: DEH112