DEVOUCOUX BIARRITZ C KALVSKINN 17"

Mörkt chokladbrun 17 tum hoppsadel HELT I KALVSKINN med ett säte åt det något plattare hållet. Bomvidden är normal, vilket motsvarar ungefär en Prestige strl 33-34. Passar ryttare runt ca 165 cm. 

Devoucouxs långa tradition av sadeltillverkning i kombination med deras ambition att revolutionera, resulterar i sadlar utöver det vanliga. Särskilt utmärkande är den stilrena elegansen, enligt devisen less is more. Resultatet är proportionerliga, nätta sadlar i fransk anda man lätt förälskar sig i.

Devoucoux Biarritz C erbjuder close contactkänsla som i en CWD, är välbalanserad som en Butet, har mjukt och greppvänligt läder som en Antarès och underskänkelns nära kontakt med hästen kan endast en Bruno Delgrange mäta sig med. 

Biarritz C är särskilt iögonfallande med sitt vackert utformade vulster samt stigläderhållare. Detta exemplar är utrustat med Devoucouxs unika D3D-paneler som är mera tryckfördelande och stötdämpande. 

Sadeln är från 2014 och i väldigt fint skick. Passar hästar som är relativt raka mot något överbyggd i sin rygglinje. Plats för lite mer manke finns.

Pris: 25900 kr

Artikelnummer: DEH109